54*74*90*2010

"Football is a game with 22 men and in the end the Germans always win."

tisdag 29 juni 2010

Tyska fusket fortsätter

Så var det bevisat: Tyskland har satt fuskandet i system. Nu visar det sig att det bortdömda målet bara var toppen av isberget. Mesut Özil, denna ulv i fårakläder, har nämligen ett falskt pass.

Som tur är har diverse skandinaviska och brittiska journalister agerat privatspanare och gemensamt grävt fram den oaptitliga sanningen. Ylande av illa dold skadeglädje skriver TT: "Mesut Özils tyska pass är falskt. Dokumenten förfalskades för att han skulle få spela för Tyskland, men han har inte rätt att göra det." Enligt TT ska Fifa nu gå till botten med fusket.

I väntan på Blatters dom kan vi andra gå direkt till källan. Efter Tyskland-England sade Turkiets nye förbundskapten Guus Hiddink så här till SportBild:

Schade, dass Özil sich für den falschen Pass entschieden hat. Er ist ein
moderner Fußballspieler, den ich in meinem Team gut gebrauchen könnte.

Lite småsorgligt, alltsammans. När blodhundarna så småningom kör de här båda meningarna genom lämpligt översättningsverktyg på nätet, kommer besvikelsen bara att bli ännu större än efter Wembleymålet. Vad ska man då ta till? Problematiskt att framställa Löw som kokainist, åtminstone så länge nästa motståndare heter Diego. Men kanske nåt med Schweinsteiger? "Vanvårdade sina tänder - flourtanten talar ut." Inte helt perfekt. Men nåt i den stilen. Glöm aldrig: sanningen måste fram.

Inga kommentarer: